XWorks

XWorks bjuder dig och ditt företag på en 3 timmars marketing automation workshop, där vi ser till att ni på ett snabbt och effektfullt sätt når ut till kunder för att generera affärer igen.

– Vi erbjuder ett omnichannelbaserat koncept som automatiserar, personifierar och samordna er marknadsföring, försäljning och internkommunikation på ett integrerat och anpassat sätt utifrån era mottagares behov, intressen, önskemål och profil.
– Vi ser till att ni har full kontroll på alla nivåer och platser genom hela kundresan och kan följa när någon blir intresserad. Från kontakt till kontrakt/köp
– XWorks är specialister inom insikts- och datadrivna marknadskommunikation och har långa vana av att skapa individanpassade kampanjer marknadsföring och försäljning som når fram och genererar resultat med minimala resurser.
– Nyckeln till XWorks framgång är vårt unika sätt som vi kombinerar teknik, kreativitet och affärsmässighet och organisationsförmåga på för att nå fram och skapar intresse, agerande och försäljning. Välkommen till ett förutsättningslöst och kostnadsfri workshop så ska vi hjälpa er att få igång affärerna igen.
HemsidaKontakta oss