WorkaroundTown Sverige AB

Workaround - En marknadsplats för coworking och flexibla kontor

Nu mer än någonsin förändras företagandets förutsättningar, för såväl små som stora bolag. Detta kan göra det svårt att planera sin verksamhet och dess behov på kort sikt samt ökar behovet av flexibilitet i samtliga delar av verksamheten och inte minst valet av kontor. Flexibla lösningar såsom coworking ämnar att lösa en tidigare krånglig, långsam och kostsam process. Det är dock inte alltid enkelt att veta vilken lösning som passar ens verksamhet och behov bäst.

Workaround har därför tagit fram en enkel och kostnadsfri tjänst för både hyresgäster och hyresvärdar, där vi matchar hyresgäster mot rätt kontor hos hyresvärdar som erbjuder flexibla kontorslösningar, kontorshotell, kontorsplatser och coworking.

Vi följer med hyresgästen genom hela processen med insamling av behov, matchning av kontor, inbokning av visningar samt förhandling av avtal. Vår drivkraft är att hitta rätt kontor till rätt pris för dig som hyresgäst, då vårt mål är att du ska kontakta oss igen nästa gång ni söker kontor. Workaround har varit verksamt i fem år, har över 1000 lyckade förmedlingar och nära 30% av våra förmedlingar kommer redan från återkommande kunder.

Vi erbjuder just nu fri rådgivning där man har möjlighet att få tala med en av våra kontorsexpert för att beskriva sina behov och få förslag på passande kontor samt viktiga aspekter när inför förhandling av avtal.

HemsidaKontakta oss