Ursvik Entré

BUSINESS AS UNUSUAL

Det är konstiga tider och många jobbar hemifrån. Hur kan vi gå tillbaka till kontoret, träffa kollegorna igen och ändå hålla avstånd? Vi har effektiva lösningar klara att köra igång redan idag.

Inför er omstart efter coronakrisen erbjuder vi lokaler på flexibla kontrakt till mkt låg hyra, från stora sammanhängande kontor ned till enskilda coworkingmedlemskap. Varför?
1.      Sprid flocken! Separera personalen på olika adresser för att skapa redundans och undvika smittspridning.
2.      Vänta ut situationen! Om man känner att man inte kan fatta strategiska beslut om ett långt hyreskontrakt kan man övervintra här.

Smart! Strategiskt! Enkelt!

Välj mellan
–       Kontorsytor i befintligt skick på kort / flexibelt kontrakt utan besittningsskydd till mkt låg hyra från 1.000 kr/kvm/år,
–       Anpassade kontorsytor på ordinarie kontrakt min tre år från 2.000 kr/kvm/år,
–       Medlemskap coworking hos Workaround från 1.000 kr /person / månad
I Ursvik Entré finns gott om p-platser, nyöppnad matbar ”CHOTTO” för frukost och lunch, ett stort nyöppnat SATS gym samt möjligheter för konferens och event. För dem som åker kollektivt finns T-bana Rissne blå linje ca 5 min promenad.

Kontorslokalerna har en öppen, flexibel layout med bra dagsljus, ventilation och kyla. I samband med hyresgästanpassning kan de skräddarsys efter företagets behov och användning. Visningsyta finns. Separata uthyrningsenheter i storlek ca 1300 kvm – 1000 kvm – 700 kvm kan kombineras till önskad volym. Befintligt skick innebär linoleumgolv och viss rumsindelning, men i ”mint condition” och redo att tas i bruk direkt.

Välkommen på en visning i en profilfastighet med extra allt! Kanske blir du kvar, och bidrar till att skapa ett internationellt center i Rissne, mitt i den globala byn. Det är vår vision för fastigheten.

Gå in på www.ursvikentre.se för mer information. Eller ring!

HemsidaKontakta oss