True Workout

Vi erbjuder 1 gratis live-streamingpass för er personal och därefter 50% rabatt på företagsträning (körs live-streamat enbart för era medarbetare så att de kan träna från sina vardagsrum). Bryt stillasittandet och bli mer effektiv.

Det är ingen hemlighet att de flesta företag blir mycket påverkade just nu och vi på True Workout jobbar hårt för att hitta lösningar och alternativ till våra kunder så att vi kan fortsätta bedriva träning och erbjuda hälsoinsatser även i framtiden.

Idag jobbar många medarbetare hemifrån. När vi jobbar hemifrån upplever nog de flesta att de blir än mer stillasittande. Du tar dig inte till/från jobbet, du går inte ut på lunchen och reser dig inte och går de där meterna till kaffemaskinen eller till kollegan en bit bort.

För att ni ska kunna behålla hälsan samt bryta stillasittandet erbjuder vi er att köra streamade, alltså direktsända pass, enbart för er personal. Man kan antingen köra rörlighetspass eller styrke- och konditionsträningspass, fast nu hemma i vardagsrummet. På det sättet kan ni behålla träningsrutinerna och gemenskapen genom att alla kör samma pass vid samma tillfälle.

1 gratis livestreamingpass! 50% rabatt på passen därefter. Erbjudandet gäller fram till och med sista juni.

HemsidaKontakta oss