Tina Lindahl

Lyckas med LinkedIn! 45 minuters digital föreläsning för halva priset

För att överleva i ett företagsklimat i kris behöver du fokusera på att bygga nya relationer och hålla liv i befintliga kontakter. Du behöver ett forum och en kanal att synas i där du kan vara av värde för ditt nätverk.

På LinkedIn kan du göra det.

Från ditt dator kan du agera nu genom att aktivt nätverka, bygga ditt varumärke, boka möten online, göra dig synlig på världens största affärsnätverk, få dina kunder att sälja åt dig, samt underhålla och utbilda ditt nätverk.

Vill du lära dig använda LinkedIn för att skapa fler affärer och attrahera värdefulla kontakter?

Ta del av Social Selling experten Tina Lindahls uppskattade föreläsning där hon berättar hur ni kan jobba med LinkedIn för att stärka ert varumärke, hitta rätt målgrupp, öka er försäljning och använda plattformen som marknadsföringskanal på ett väldigt kostnadseffektivt sätt!

Det blir 45 minuter av inspiration och värdefull information som du direkt kan omsätta till aktiviteter på LinkedIn för att stärka ditt varumärke och nå ut till en bredare målgrupp.

Du kommer att lära dig mer om:

✔️ Hur världens största affärsnätverk på 675 miljoner medlemmar har utvecklats; hur fungerar plattformen idag?

✔️ Vad är möjligheterna att stärka ditt personliga varumärke och även företagets varumärke?

✔️ Hur kan du göra affärer på LinkedIn?

✔️ Vi reder ut begreppet Social Selling och hur du praktiskt kan jobba med det!

✔️ Vi inspireras av företagare som har klivit på plattformen och utvecklat hur vi kommunicerar till varandra och gör affärer

Om föreläsaren: Efter att ha tagit beslutet att bryta upp från karriären som chef i Stockholm och flytta tillbaka till hemstaden Örebro, så tänkte Tina Lindahl och hennes man att det borde vara enkelt att komma in i nya nätverk och få nya jobb. Det blev det motsatta. Tina vände sig till sitt nätverk på LinkedIn för att hitta uppdrag och även för att bygga ett lokalt nätverk i Örebro. Hon bestämde sig för att stärka sitt personliga varumärke på plattformen genom att dela med sig av sina erfarenheter, sina värderingar och personlighet för att attrahera personer av värde. Till slut knäckte hon koden för hur du skapar ett nätverk som jobbar åt dig.

Idag är Tina grundaren till Skill X, hon ger företagare en Business Boost genom att lära ut hur man bäst profilerar sig på världens största affärsnätverk, hur man maxar sin närvaro och hur man bygger starka strategiska nätverk som leder till nya affärsmöjligheter, lukrativa samarbeten och värdefulla kontakter.

Läs mer om henne här: https://www.tinalindahl.se/ eller besök hennes profil på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/tinalindahl/

HemsidaKontakta oss