The Assessment Company

Träna inför match! Träna kostnadsfritt på pitchen/säljmötet med feedback efter genomfört möte.Vi tränar digitalt – precis som ditt riktiga kundmöte och gör det så verklighetsnära som möjligt.

I rådande situation arbetar vi mer digitalt, vilket säkerligen smittar av sig till hur vi i framtiden kommer att driva kundkontakt. Vissa har sedan tidigare nyttjat digitala förutsättningar, men majoriteten av oss är som mest bekväma i det fysiska kundmötet. Det innebär nya arbetssätt inom försäljning och hur vi approchera kunder innan, under och efter mötet. Vi vill ge dig möjligheten att, inför ett kundmöte, träna på hur du agerar under mötet. Träna på din pitch alternativt hela kundmötet där vi agerar motspelare för dig att träna i så verklighetsnära situation som möjligt. Efter träning jobbar vi med feedback för att spetsa ditt sätt att agera under mötet där vi b.la kollar på presentation, retorik och struktur. Vårt mål är att göra dig mer bekväm i det digitala mötet och vässa prestationen för att vara redo inför kundmötet, dvs. matchstart. Är mötet imorgon? Låt oss träna idag!

Vi vill även bidra med möjligheten till coaching kopplat till försäljning där vi tittar på ett kostandsupplägg beroende på din situation och den tid du önskar att sätta av. Coachingen grundar sig på att vässa dina färdigheter inom kunddialogen och hur du kan skapa ett värde för dina kunder.

HemsidaKontakta oss