Textual

Vi vet att IT och säkerhet är en vital funktion i dessa tider när medarbetarna sitter på hemmaplan.Vi erbjuder gratis övervakning av användaruppgifter på Dark web och fri utvärdering av er miljö för att säkerställa er produktivitet i krävande tider.

I dessa tider där anställda blir tvungna att arbeta remote under långa perioder har det skapats nya utmaningar för IT-miljöer som många gånger utgår från att anställda till största delen är på kontoret. Vi ser även stora utmaningar med att cyberkriminella försöker ta tillfället i akt och utnyttja detta till deras fördel vilket kan försätta organisationer i ännu sämre sits än de redan är i.

Vi har möjlighet att stötta organisationer och verksamheter som behöver hjälp att stärka sitt skydd för sina anställda som numer ofta sitter oskyddade i deras hem. Vi erbjuder 1 månads gratis Dark web monitorering av användaruppgifter ger organisationen möjlighet att agera i tid. Utöver detta erbjuder vi 20-30% rabatt på våra övriga IT-tjänster och IT-säkerhetsåtaganden.

HemsidaKontakta oss