T5 community

Är du i behov av coworking-lösning? Just nu ger vi er möjligheten att provsitta hos oss samt hyra mötesrum, event-salar, personal och logistik till halva priset. Vi hjälper er även att göra det fysiska mötet digitalt.

När vi startade T5 för snart 3 år sedan, gjorde vi det med ett enda syftet om att se till så att små företag runt om i världen har tillgång till de verktyg de behöver för att starta, driva och växa. Det uppdraget kvarstår och har aldrig varit så viktigt som nu. Ni företagare är det viktigaste vi har i vår företagsekonomi och är tyvärr de som ofta drabbas hårdast under kristider som dessa.

Vi vill försäkra er att vi gör allt vi kan för att anpassa oss till den nya verklighet som vi alla står inför. Vi arbetar hårt för att hitta nya stödfunktioner och erbjuda stabilitet nu när mycket omkring oss känns instabilt. Detta är vårt sätt att ta ansvar.

Ta hand om varandra och glöm inte, tillsammans kan vi göra stor skillnad. Ring 08 522 050 00 eller maila alexandra@tomtebogatan5.se om du vill veta mer!

HemsidaKontakta oss