Sommerbolagen

Sommerbolagen Media producerar alla typer av media för alla plattformar, t.ex. TV-serier, reklam, B2B och webb-TV. Våra nöjda kunder genom 30 år ser oss som en av dem, en förutsättning för ett riktigt bra samarbete tror vi.

Möt vår Lathund för filmälskare – Fasta priser på totalproduktion efter era behov inklusive team, teknik och efterbearbetning. JUST NU får du 55% rabatt på vår redan förmånliga ”Lathund” efter överenskommelse.

Vilka är vi? – Vi är inte ett stort företag, men vår ambition och vår professionella stolthet gör en skillnad.
Vi bryr oss och ser stor glädje i att hjälpa våra kunder att lyckas med sin omvärldskommunikation.
Vi utvecklar och producerar stora och små produktioner och är ofta kreativa partners för våra kunder i alla deras olika kommunikations utmaningar.
Vi har haft förmånen att träffa fantastiskt begåvade människor som brinner för att skapa den ultimata medieupplevelsen. De är en del av Sommerbolagen-familjen och arbetar tillsammans med oss för att förse våra kunder med kvalitetssäkrad film och media, oavsett utförande och plattform.
Vi producerar också TV och Drama Kolla sommerstorm.se för de senaste dramaprojekten

Saker vi gör – Längs vägen fick vi ett stort gäng vänner och glada kunder!
Vissa arbetar med dyra saker, andra med sociala frågor och sedan har vi de som förbättrar vår värld… Alla har de en sak gemensamt – De måste kommunicera genom rörliga media för att nå sina mål.
Det är därför de väljer oss. Det handlar om förståelse, erfarenhet och naturligtvis färdigheter. Vi är riktigt bra på att lyssna på våra kunder och förstå hur vi kan hjälpa dem med relevanta medier, så deras budskap når rätt i målgruppen och på rätt plattformar för bästa resultat.

Hur gör vi det? – KUNDEN I CENTRUM – Se oss som en av er. Vi förstår dina behov och hittar den bästa lösningen för din mediekommunikation.
SNABBT & ENKELT – Det ska vara enkelt för dig att ha oss som partner.  Vi är alltid lätta att nå.
GRATIS SUPPORT – Naturligtvis hjälper vi dig snabbt om problem uppstår. Vi vet att tid är pengar för dig.
SENASTE TEKNIKEN – Vi använder den teknik som passar bäst – Bättre och billigare för er.
ROLIGT PÅ JOBBET – Om man mår bra på jobbet, blir slutprodukten alltid bättre. Vi har övat på detta under de senaste 25 åren.

Vad får du? – Hos oss får du en engagerad och säker partner som älskar att skapa synergieffekter kring din mediekommunikation.
Vi erbjuder dig en plan där vi tillsammans tittar på dina behov, vare sig det handlar om en företagspresentation, intern/extern kommunikation, live-cast, reklam, webb-TV, TV-program eller något som når publik över många plattformar.
Vi älskar utmaningar och ”utanför boxen” -projekt som gynnar våra kunder. Visste du att ett av våra systerbolag VisualSign arbetar med virtuella värdar och värdinnor IRL och annan unik skyltdesign?

Det är enkelt, prisvärt och säkert att beställa media från oss.
Tack för att du besöker oss – Ring!

HemsidaKontakta oss