Rabadang

Vi bjuder på en boost-analys av dina sociala medier och webbplats så att du kan få ut maximalt effekt av din digitala marknadsföring!

Vi bjuder på en boost-analys av dina sociala medier och webbplats så att du kan få ut maximalt effekt av din digitala marknadsföring!

Det har aldrig varit viktigare att din digitala marknadsföring inte bara syns utan även syns på rätt ställe, i rätt tid och på rätt sätt för att ge bästa effekt. Vi bjuder därför ditt företag på en digital boost-analys som innebär att vi analyserar statistik, flöde och interaktivitet. Med hjälp  resultatet kan du fokusera din digitala marknadsföring och boosta den till maximal effekt.

Genom rätt analys kan du göra förändringar så att du når bättre resultat och får betydligt mer för varje satsad krona.

Vi på Rabadang har ett unikt helhetskoncept där vi har möjlighet att hantera hela er marknadsföring. Vi har egna specialister inom, webbutveckling, sociala medier, grafisk profilering, grafisk produktion, 3D och strategi.

Vi analyserar mål, målgrupp, bransch och er marknad för att kunna planera vad och var ni skall synas. Därefter framställer vi innehåll, kampanjer och material för att, på ett optimalt sätt, nå ut med ert budskap och er tjänst eller produkt.

Vi arbetar med uppdrag och kunder från väldigt varierande branscher och marknader. De kunskaper och erfarenheter som vi får med oss bidrar till unika lösningar och koncept som kan appliceras på både stora och små projekt.

HemsidaKontakta oss