Papilly AB

Hur bibehåller ni god mental hälsa under pandemin?

WHO varnar för en global våg av mental ohälsa i kölvattnet av pandemin. För att hjälpa till att förebygga detta och bygga dig och ditt team starka för framtiden erbjuder Papilly kraftiga rabatter på två av sina tjänster.

Digitalt Stressprogram för avrop
Interaktivt självledarskapsprogram för att förebygga stress i din organisation. Ett effektivt verktyg både för de medarbetare som måste permitteras samt för de som är kvar i arbete i en väldigt speciell situation. Programmet uppfyller flera av de krav som ställs på arbetsgivaren gällande psykosocial arbetsmiljö (AFS 2015:4). Programmet kostar 1.195*kr/ person vid köp om minst 20 licenser men de kan avropas under hela 2020 (ord. pris 2.300* kr)

Stödsamtal i grupp eller individuellt för 400*kr (ord.pris 800*kr)
För många har utbrottet av Covid-19 inneburit en stor omställning i vardagen. Rutiner och saker som man tidigare gjort för att må bra kanske inte är tillgängligt på samma sätt som tidigare. Det kan vara svårt att veta hur man ska hantera den nya situationen med välmåendet i behåll, både som chef, medarbetare och team.  Priset gäller för 30 minuters samtal med legitimerad psykolog, individ eller i grupp.

*Priserna gäller för företag och är ex.moms. Vi välkomnar dock även privatpersoner och ger samma erbjudande ink. moms.

HemsidaKontakta oss