Office Management

Office Management erbjuder alla företag hjälp och stöd med sin telefoni, så som operatörsrådgivning och fri telefonkonferens.Vi lär er även att använda och nyttja alla delar i Microsoft Teams. Ställ inte in, ställ om!

Hjälp och stöd med er telefoni, så som operatörsrådgivning och fri telefonkonferens.

Vi står nu mitt i en kris och det är nu vi måste växla upp för att hjälpa varandra framåt. Vi är många företag som tvingas till nya arbetssätt och en ny vardag. Med stabila och flexibla telefonitjänster kan man uppnå mycket, även när man arbetar på distans eller behöver se över sina kostnader.

Med våra tjänster och expertis kan vi hjälpa er till en effektivare telefoni; tänk er enkla telefonkonferenslösningar eller hjälp att se över era växel -och operatörsavtal. Med smarta lösningar och små justeringar kommer man långt, särskilt viktigt i tider som dessa.

Kontakta oss så hjälper vi er vidare. Ni kan välja nedan tjänster:

  • Kostnadsfri Operatörsrådgivning
  • Kostnadsfri avtalskontroll för växel + operatör
  • Gratis Telefonkonferens

 

Vi lär er att använda och nyttja alla delar i Microsoft Teams

Vi är många som sitter hemma och arbetar, spridda från kollegor och partners. Det är många som letar efter en plattform som kan tillgodose det vardagliga på en arbetsplats. Ni har säkert hört talas om, eller ännu bättre, redan skaffat er Microsoft Teams. Men ni behöver kanske lära er mer om allt som Teams har att erbjuda som samarbetsplattform? Vi hjälper er gärna med en kostnadsfri Teams briefing, via video eller ett webbinar för bolag eller större grupp.

Kontakta oss så sätter vi igång!

HemsidaKontakta oss