Loopia

Vi erbjuder 50% rabatt på Webbhotell Företag med allt du behöver för att nå dina kunder på webben och göra succé online. Utöver det erbjuder vi en kostnadsfri videomötestjänst som kan användas obegränsat av alla för att hålla kontakt med såväl kollegor som nära och kära.

Behöver du hjälp med att komma igång på webben och nå dina kunder online? Det kan vara svårt och tufft men även stressigt och kostsamt under rådande omständigheter. Vi på Loopia vill göra det enkelt för dig. Med ett webbhotell hos Loopia räcker det med ett klick för att komma igång med både hemsida, e-post, blogg och webbutik.

Därför vill vi erbjuda dig 50% rabatt på ordinarie pris för Webbhotell första året (ordinarie pris från år 2). Just nu tar vi även bort startavgiften så att du som företagare kan komma igång med din hemsida utan att betala engångsavgifter.

I Företagspaketet ingår allt du behöver för att:

>Bygga en egen hemsida till företaget i populära WordPress eller enkla Loopia Sitebuilder.
>Starta en egen webshop i t.ex. WooCommerce och öka din försäljning via webben.
>Skapa egna, proffsiga e-postadresser i stil med fornamn@dittforetagsnamn.se.
>Skicka nyhetsbrev till dina kunder med skräddarsydda erbjudanden.
>Öka säkerheten för din hemsidas besökare med SSL/https som ingår kostnadsfritt.

…plus vår prisbelönta support som finns här för dig alla dagar om året, även kvällar och helger!

Under dessa omständigheter kan det även vara tufft att inte kunna träffa såväl kollegor som sina nära och kära så ofta som vi skulle vilja. Därför är vi glada att även kunna erbjuda Loopia Meet – en kostnadsfri och krypterad videomötestjänst som kan användas obegränsat av alla, oavsett om du är kund hos Loopia eller inte.

Så här enkelt kommer du igång med Loopia Meet:
1. Gå till meet.loopia.se.
2. Välj ett mötesnamn.
3. Bjud in deltagare genom att dela möteslänken. Klart!

HemsidaKontakta oss