Linda Dahlqvist Photography

20% rabatt på fotografering av dig, din personal och bilder till dina sociala medier.

20% rabatt på fotografering av dig, din personal och bilder till dina sociala medier. För mig som fotograf handlar det om att skapa bilder av äkta känslor och verkliga ögonblick. Att plocka fram det som är unikt med dig och ditt varumärke. Få dig att slappna av framför min kamera. För då kan vi skapa bilder tillsammans som stärker ditt varumärke och ger en känsla av dig. För mitt mål med din fotografering är att du ska få bilder som ger ett tydligt budskap och berättar storyn om dig och ditt varumärke. Jag har själv byggt mitt varumärke online. Främst genom Instagram och Facebook. Därför vet jag hur viktigt det är att fånga uppmärksamheten genom rätt bild. Uppge koden ”hållsverigeigång” vid bokning.

HemsidaKontakta oss