Jobfinder (del av Academic Search International)

Talangrekrytering till halva rekryteringskostnaden för företag i utsatta branscher

Jobfinder som är del av Academic Search International har med 30 år i rekryteringsbranschen lång erfarenhet av att rekrytera Young Talents till ledande nordiska företag. Som specialister på att identifiera och utvärdera talanger med ambition erbjuder vi företag i utsatta branscher* 50% rabatt på ordinarie rekryteringskostnad fram till 30/6.

Academic Search International är en av Sveriges äldsta och mest meriterande företag inom searchrekryteringar, interimslösningar och talangförsörjning – vi ser det som en självklarhet att bidra till en hållbar arbetsmarknad. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. I erbjudandet ingår följande; uppstart och profilering av önskad kandidat med våra rekryterare på Jobfinder, annonsering via jobfinder.se samt academicsearch.se och kandidatbassökning av matchade profiler i vårt unika nätverk av drivna kandidater. Med andra ord ser vi till att ditt företag får direktkontakt med de kandidater som passar just ert behov, utan att ni själva behöver leta efter dem! Kontakta oss för mer information och offert.

*vi följer utvecklingen kring utsatta branscher, i nuläget omfattar vi exempelvis hotell- & restaurangbranschen samt sällanköpshandeln (2020-05-06)

HemsidaKontakta oss