Insight Competence

Vi erbjuder kostnadsfri hjälp & rådgivning för dig som söker arbete och ni som behöver ett bollplank för framtida rekryteringar!

Vi vet att det är många som sitter och funderar över sitt nästa steg, sin framtid och sin karriär. Kanske har du blivit varslad nyligen eller varit arbetssökande länge? Vi erbjuder dig gratis hjälp med att se över ditt CV och en halvtimmes coach-samtal med någon av oss på Insight Competence. Tillsammans tittar vi på dina kompetenser och erfarenheter så du kan lyfta dem ytterligare och ta dessa vidare till en ny arbetsplats. Nu är det dags att hålla ihop, ge varandra en hjälpande hand och tillsammans rida ut denna storm.

Är du ett företag som är behov av av rekrytering men inte vet hur ni skall gå tillväga och vilken typ ni behöver hjälp? Vi erbjuder er 30 minuters konsultsamtal för att hjälpa er reda ut ert behov för framtiden.

Dessutom finns även vår Social Media Manager till ert förfogande för en timmes gratis rådgivning.
Detta för att guida er hur ni bäst håller igång era sociala kanaler och ge er tips på do´s and dont´s i Sociala medier och kommunikation.

HemsidaKontakta oss