Inredningsshoppen

Inredningsshoppen hjälper dig med din inredning

I dessa tider är det många som väljer att göra om hemma. Det gäller alltifrån att göra stora ombyggnationer ner till att faktiskt bara möblera om i hemmet. Kanske vill man förnya sina möbler och fräscha upp det som går eller så har man tröttnat och vill köpa helt nya möbler i ett visst rum.

För många kan det vara mycket beslut som ska tas och många saker som ska tänkas över i det här skedet, det kan vara svårt att få ihop alla detaljer på inredningen som ska vara i ett rum. Man kanske vill matcha rummets färg med gardiner och även ha enstaka prylar i rummet som gör att det känns enhetligt.

Vi på inredningsshoppen är rätt så nya på marknaden men vi vill är väldigt duktiga på inredning och vi arbetar med att samla inredning från många olika aktörer på marknaden för att underlätta när man letar efter något. Vi arbetar även med inspiration, och har nyligen börjat publicera artiklar på vår hemsida inredningsshoppen.se.

Vi hjälper gärna till och ger rekommendationer och förslag om ni är ute efter att göra om och inte vet hur ni ska göra. Vi tar normalt ett timpris för detta men är villiga att ge bort en timmas gratis introduktionstips och rådgivning med produktfokus. Kontakta oss gärna så kan vi prata mer.

HemsidaKontakta oss