Flowfactory

Körbar affärsapplikation på 3 veckor

Vi ger bort 3 veckor av vår tid för att hjälpa dig att få upp en första version av den affärsapplikation som står högst upp på önskelistan. Vi bygger applikationen på vår supersnabba low-code plattform som kan integreras med era befintliga system vid behov.

Det är utmanande tider. Men låt oss inte stanna upp i digitaliseringsresan – nu när vi är på så god väg! Se istället möjligheterna. Det är nu vi ska satsa och bli starkare och bättre riggade än någonsin.

Flowfactory är en svenskgrundad low-code plattform för kraftfulla affärsapplikationer. Vår mission är att möjliggöra för modiga digitala ledare att snabba upp svenska företags digitaliseringsresor. Så nu vill vi vara din språngbräda – på riktigt.

Vi vet att du sitter på en lista av behov och idéer för digitalisering, men förstår att det kanske tar emot att göra större investeringar just nu. Därför vill vi dra vårt strå till stacken.

Vi avsätter 3 veckor till att bygga en körbar applikation åt dig på vår superflexibla low-code plattform – utan kostnad.

Det enda vi begär är att du förbinder dig till ett 1-års abonnemang på plattformen (6.000-48.000 kr beroende på typ av abonnemang – betalningsplan väljer du själv). I övrigt – ingen hake. Vi gör detta för att vi på riktigt brinner för att att vara en språngbräda för digitala hjältar. Vår förhoppning är förstås också att du får mersmak av vår plattform och vill bygga fler skräddarsydda applikationer när stormen lagt sig. Men har vi fel är du givetvis fri att lämna.

Du kan läsa mer om vårt Kick-Start Program här (https://www.flowfactory.com/kick-start-program)

HemsidaKontakta oss