Evercate

Använd Evercate för att enkelt komma igång med e-learning. Första 3 månaderna gratis, utan begränsningar eller krav på förlängt åtagande.

I en tid av ovisshet är det extra viktigt att snabbt och smidigt kunna nå ut med kunskap och information till din organisation eller dina kunder.

Evercate gör det enkelt att skapa, distribuera och följa upp kunskap och information.

Evercate kommer redo att användas dag ett. Ingen installation behövs. Dessutom är det fyllt med automation för att förenkla din hantering av användare, inbjudningar, påminnelser, rapportering och intyg.

Med detta erbjudande får ni er egen portal i Evercate utan begränsningar i antal användare eller innehåll och helt kostnadsfritt i 3 månader. Därefter väljer ni om ni vill fortsätta med en betald plan eller inte (har ni fortfarande ekonomiska svårigheter då så hittar vi lösningar). Detta erbjudande ställer inget krav på ett längre åtagande.

1. Skapa enkelt egen e-learning med video, slides, dokument och kunskapstest.
2. Lättanvänt och tydligt för kursdeltagaren, vilket minimerar support för er.
3. Kurserna kan utan problem genomföras från telefoner, plattor eller datorer. Exempelvis hemifrån.
4. Allt dokumenteras och kan följas upp på individ- eller avdelningsnivå.

Vad våra kunder uppskattar med oss
De når enkelt ut till alla i organisationen, oavsett hur schemaläggningen ser ut eller vilka som är på kontoret just idag.
De som säljer kurser får betydligt högre förtjänst per person som genomför kursen, jämfört mot de som hålls fysiskt.
De ser svart på vitt vilka som genomfört vad, och kan följa upp och mäta resultatet.
Kursdeltagarna tycker det är enkelt och smidigt.

Hur lång tid tar det att komma igång?

Det beror till stor del på er, men teoretiskt kan ni vara igång i morgon. För att ge ett exempel hjälpte vi nyligen ett företag att ställa om från att erbjuda endast traditionell utbildning till endast digital utbildning. Från första samtal till tre lanserade onlinekurser, med odelat positiv feedback från deltagarna, tog det två veckor.

HemsidaKontakta oss