Ecova

Rabatterade priser de första 3 månader som du anlitar mig som Virtuell Assistent. Dessutom ingår en 30 minuters kostnadsfri konsultation.

Har ditt företag behov av tillfällig hjälp eller behöver/vill du inte anställa någon på heltid för de administrativa uppgifter som finns? Då har du kommit helt rätt! Som Virtuell Assistent erbjuder jag professionell och effektiv administrativ hjälp för dig och ditt företag så du kan fokusera på att bygga din business. Jag hanterar sina egna skatter och avgifter vilket innebär att du slipper stå för kostnader och arbetsgivaravgifter. Du bestämmer själv hur många timmar du behöver hjälp och betalar enbart för den tiden. Du kanske behöver hjälp under en kort period, några timmar per dag, vecka eller månad? Jag jobbar dessutom helt platsoberoende vilket innebär att du kan befinna dig vart i du vill men ändå få min hjälp. Jag erbjuder just ”prova på” paket till ett rabatterat pris de första 3 månaderna du anlitar mig som virtuell assistent, med en 30 minuters gratis konsultation.

För att läsa mer om mig, priser och mina tjänster besök min hemsida eller kontakta mig så svarar jag så fort jag har möjlighet.

HemsidaKontakta oss