Drama Queen

För ditt bolag, tar vi free-of-charge under Corona krisen, fram en kort assessment, samt ett videomöte för att få en förståelse för vad ni gör i dag och vad ni vill ha fram tydligt.

För ditt bolag, tar vi free-of-charge under Corona krisen, fram en kort assessment, samt ett videomöte för att få en förståelse för vad ni gör i dag och vad ni vill ha fram tydligt. Sen gör vi ett upplägg på detta som vi stämmer av med er. Efter det så kan vi ta på oss att jobba ut och genomföra det som ett projekt, eller så genomför ni det på annat sätt.

På Drama Queen erbjuder vi företag olika upplägg, för hur ni mer effektivt kan få ut den story ni vill berätta eller som ni vill få folk att känna. Lösningen kan vara design eller kommunikation och content, de format som fungerar bäst för att ni ska nå igenom. Vi gör en kort assessment, tar ett videomöte för att få en förståelse för vad ni gör i dag och vad ni vill ha fram tydligt. Sen gör vi ett upplägg på detta som vi stämmer av med er.

Kort om oss: Stockholmsbaserad kreativt byrå med ett agilt arbetssätt och mycket erfarenhet från att få personer att prata om er produkt eller företag.

HemsidaKontakta oss