Design by Thildra

Jag erbjuder alltid ett första möte kostnadsfritt där vi kikar på er nuvarande situation och aktuella behov. Men just nu erbjuder jag även en timmes kostnadsfri utvärdering av din digitala presentation vare sig den är byggd i PowerPoint eller Keynote, så att du kan hålla ett bättre digitalt möte med dina kunder.

I dagens mediebrus behöver ni se till att kunderna snabbt kan få en uppfattning om ert erbjudande. Att visuellt påverka går blixtsnabbt och kundens hjärna tolkar omedelbart när en kontakt sker – oavsett om det är via en hemsida, profilkläder, marknadsföringsmaterial eller illustrationer. Att vårda ett varumärke är därför viktigt för ett företag och dess framgångar. Det skapar mervärden som tillit, trygghet och kompetens. En tydlig grafisk profil ger hög igenkänning hos både kund, leverantör och konkurrenter. Så fundera igenom vad ni vill att just ert varumärke ska förmedla till era kunder.

Design by Thildra är ett litet företag med stort hjärta, engagemang och passion för att hjälpa andra inom grafisk design, lettering och illustrationer. Jag jobbar med snabb kommunikation, personlig service och långsiktighet i kombination med digital teknik och här går alltid kvalitet före kvantitet.

Hör gärna av dig för ett samarbete.

HemsidaKontakta oss