Creative Hub STHLM

Streama din arbetsplats på Creative Hub STHLM! Prova på 30 dagar helt kostnadsfritt!

Är du trött på hemmakontoret och café-kontoret? Känner du dig vilse på kontorshubbarna? Är allt du drömmer om egentligen en stol, soffa, puff eller hängmatta på en skön plats med snabb uppkoppling och mer kaffe än du egentligen orkar dricka?

Streama då din arbetsplats på Creative Hub STHLM och jobba från vår kontorslounge på Tjärhovsgatan 34. Öppet för dig. När du vill. När du känner för det.

Ange kod: HÅLLSVERIGEIGÅNG2020 och få första månaden helt kostnadsfri

En arbetsplats på dina villkor

Kontor är förlegat. Både som ord och plats. Nya tider kräver nya lösningar. Fasta anställningar, en timmes flex här-å-där, löneförmåner här-å-där. Ett skrivbord med musmatta är liksom inte svaret på jobbdrömmen längre.

Vi tror snarare att det är total frihet, flexibilitet och variation på dina villkor. Ena dagen på cykeln, nästa i soffan och så lite höftmailande på promenaden genom Söder. Och däremellan är det rätt najs att ha en fast plats att gå till.

Creative Hub STHLM är det bättre alternativet, när inget annat duger (och allt annat suger). Här får du en fast plats att gå till. Ett ställe att forma fritt till din arbetsplats. Som du vill ha den. Dessutom blir du en del av ett växande entreprenörsnätverk.

Tillsammans utvecklar vi det moderna arbetslivet.

HemsidaKontakta oss