Connect Sverige

Connect stöttar bolag genom utbrottet av COVID-19 med skräddarsydd företagsutveckling. I Region Väst ges en kostnadsfri process för att navigera nuläget, och i resten av Sverige ges rådgivning till företag som behöver stöd att hantera de omedelbara utmaningarna och agera proaktivt.

Just nu står vi alla inför en stor omställning i och med samhällets påverkan av COVID-19s utbredning. Vi förstår vikten av att snabbt få en stöd i sin verksamhet för att hålla krisläget på avstånd och hålla företaget flytande.

Connects uppdrag är att hjälpa företag att växa hållbart och långsiktigt. Vi vill med den samlade kompetens Connect och vårt nätverk har, erbjuda konkreta åtgärdsmöjligheter för att företagen skall kunna fortsätta vara proaktiva och driva sin verksamhet framåt, även när omständigheterna förändras.

Vi har experter och erfarna entreprenörer i nätverket som vill ställa upp som bollplank, ge råd, låna ut lokaler, ge tillgång till tekniska plattformar eller hjälpa till på annat sätt. I Region Väst ges just nu en kostnadsfri process som heter ”Navigera och Parera” för att navigera nuläget, och i resten av Sverige ges rådgivning till företag som behöver stöd att hantera de omedelbara utmaningarna och agera proaktivt.

Våra tillväxtprocesser finns också tillgängliga för att hjälpa dig utvärdera, analysera och eventuellt ställa om din verksamhet så att du kan parera det rådande nuläget.

Hör av dig till Connect Sverige så stämmer vi av vad vi skulle kunna hjälpa just ditt företag med i nuläget.

HemsidaKontakta oss