Cloud Nine

Digitalbyrån Cloud Nine vill hjälpa e-handlare investera för framtiden och boosta digital försäljning trots ett pressat omvärldsläge, och erbjuder nu delbetalningsbara paketerade e-handelslösningar.

Företag möter just nu svåra motgångar och behovet av en fungerande digital plattform har aldrig vart större. Men för att lyckas krävs kapital, något som vi vet kan vara svårt att få loss utan att behöva kompromissa på andra nödvändiga områden såsom marknadsföring och logistik. Särskilt i det utmanande läge som vi idag befinner oss i. Därför erbjuder Cloud Nine nu, i samarbete med finansieringspartnern GRENKE, paketerade e-handelslösningar med skräddarsydd UX som kan betalas månadsvis i upp till 60 månader, istället för up-front. Allt för att underlätta ett redan ansträngt cash-flow-läge och göra det möjligt för företag att anpassa sina lösningar efter konsumenternas nya beteende.

Cloud Nine är en digital fullservicebyrå som med alla kompetenser för design, utveckling och drift skapar digitala lösningar för några av Sveriges mest erkända varumärken, såväl stora som små bolag.

HemsidaKontakta oss