Cfinder

Är du egenföretagande IT- eller verksamhetskonsult - här hittar du branschkollegor och ditt nästa uppdrag

Ladda upp ditt CV och bli sökbar på endast några sekunder för nya uppdrag. Det kostar noll kronor. Vill du söka efter uppdrag själv, få automatiska matchningar, lägga bevakningar och utöka ditt branschnätverk så kan du välja att uppgradera.

Just nu får du hela juli och augusti gratis om du tecknar minst en månad. Och självklart får du först testa hela Communityt i två veckor – så att du i lugn och ro kan bestämma dig för om du vill joina på riktigt 🙂

Be in Sync i Happy Community – Sveriges smartaste mötesplats för konsulter, kunder och säljare. Med eleganta AI-funktioner som Natural Language Processing och Machine Learning så tar det endast några sekunder att ladda upp ditt CV eller uppdrag för att omedelbums efter vara sökbart – dessutom gör den automatiska matchningar precis lika snabbt. Och inte nog med det – du kan också hänga med branschkollegor, vara med på kompetenshöjande aktiviteter och störtsköna events. Allt på en och samma plats. När precis allt lirar – helt på dina villkor. Det är det vi menar med in Sync.

HemsidaKontakta oss