Cfinder

Är du egenföretagande IT- eller verksamhetskonsult - här hittar du branschkollegor och ditt nästa uppdrag

Vi arbetar stenhårt för rätt erbjudande i konsultlivets alla olika delar och i grunden vilar vår digitala plattform Happy Community. En mötesplats för konsulter, kunder och säljare. En plats som växer och utvecklas tillsammans med våra medlemmar. Förutom att ladda upp ditt CV och bli sökbar för nya uppdrag under fliken Competence Finder så hittar du en hel del erbjudanden och möjligheter att låta ditt nätverk växa och nischas i Happy Community.

Ett steg i vår väg att stärka konsultlivet så har Linda och Annie, med ett imponerande engagemang, valt att kliva ombord som cfinder-coacher. Har du stenkoll på ditt nuläge och önskade framtid – eller skulle en kartläggning vara på sin plats? Just nu erbjuder vi dig en digital uppstartsdejt för halva priset – det ger dig möjlighet att ta reda på om coachning är något för dig! Här hittar du mer info – ange Håll Sverige igång när du bokar så får du rabatten.

Be in Sync i Happy Community – Sveriges smartaste mötesplats för konsulter, kunder och säljare. Med eleganta AI-funktioner som Natural Language Processing och Machine Learning så tar det endast några sekunder att ladda upp ditt CV eller uppdrag för att direkt efter vara sökbart – dessutom gör den automatiska matchningar precis lika snabbt. Och inte nog med det – du kan också hänga med branschkollegor, vara med på kompetenshöjande aktiviteter och störtsköna events. Allt på en och samma plats. När precis allt lirar – helt på dina villkor. Det är det vi menar med in Sync.

HemsidaKontakta oss