Add Gender AB

Behöver du och dina kollegor reflektera över coronakrisens effekter? Kanske behöver ni hitta tillbaka till motivationen att följa riktlinjer som finns om att exempelvis jobba hemma? Att få syn på sina egna privilegier och förståelse för varandra och andras situation kan vara en väg framåt!

Add Genders normingenjörer har därför tagit fram en övning för er. Den heter Privilege Walk Corona och kan laddas ner helt kostnadsfritt på addgender.se under ”nyheter”. Här finner du övningsupplägg, rollkort för de som vill göra det frikopplat från sig själv samt även ett självskattningstest. Vi har också ett upplägg för skolklasser med rollkort anpassade för barn och ungdomar.

Skulle ni behöva en extern ledare som håller i både övning och samtal via video? Då får ni 50 % rabatt på faciliteringstjänsten kopplat till Privilege Walk Corona om du anger Håll Sverige igång i fältet ”rabattkod” (ordinarie pris 5000 kronor plus moms). Dessutom! För varje arbetsplats som använder sig av någon av våra normingenjörer som faciliterare via Håll Sverige igång bjuder vi på en gratis handledning av en lärare som vill hålla övningen med sin skolklass (ordinarie pris 2000 kronor plus moms).

HemsidaKontakta oss