Actimo

Actimo erbjuder gratis tillgång till deras kommunikationsplattform för att kunna kommunicera med alla era anställda.

Actimo erbjuder gratis tillgång till deras kommunikationsplattform för att kunna kommunicera med alla era anställda, utan krav på integrationer, eller licenser. Kommunicera i realtid med dina medarbetare och säkerställ att alla tagit del av informationen.

Kommunikation kring COVID-19 och den påverkan som den har på oss alla, har blivit ett högprioriterat ämne för alla bolag, ledare och medarbetare världen över.

Företag behöver säkerställa att deras arbetsstyrka kan känna sig säker, välinformerade och att den påverkan som COVID-19 har på produktiviteten minskas i den mån det går.

Därför erbjuder vi alla bolag att använda vår kommunikations modul för att kommunicera viktig information direkt till deras medarbetares telefoner, surfplattor, datorer mm.

Använd vår app template

Fokusera på att kommunicera med alla dina medarbetare som arbetar remote genom vår fördefinerade app. Lär dig effektiv kommunikation genom våra webinar och best practice.

Nå hela din organisation

Ladda enkelt upp kontaktinformation till alla dina medarbetare och skapa smidigt kommunikationsgrupper.

Kom igång inom 24 timmar

Delta på våra snabbonboardings och lär dig direkt ifrån våra experter hur man använder Actimo snabbt och effektivt. Precis som alla våra kunder så ingår självklart support ifrån vårt customer success team.

Få tillgång till Actimo redan idag

Kontakta oss för att snabbt komma igång.

HemsidaKontakta oss