A-hub

A-slice – dela upp betalningen av rekryteringsarvodet på upp till 6 månader! Dessutom ingår Ambition Boosters, kandidattips mot betalning på samtliga uppdrag.

Vi är en digital utmanare och experter inom rekrytering som utvecklar branschen i en riktning där just digitala lösningar möjliggör för företag och kandidater att matchas snabbare och med bättre kvalité, samtidigt som mer vikt och tid kan läggas på relationerna – på rätt ställen. A-hub rekryterar och hyr ut inom IT, Ekonomi, Marknad, Teknik, Försäljning och Kundtjänst.

Vi vet av erfarenhet att rekommenderade kandidater ofta leder till snabbare processer, bättre urval och inte minst att personen i fråga ofta stannar längre på samma företag. Att rekommendera internt är knappast något nytt men A-hub öppnar nu upp möjligheten att tipsa in kandidater i ordinarie processer istället och dessutom får man som tipsare (eller som vi på A-hub kallar det, Ambition Booster) betalt, i form av en löneutbetalning om tipset leder hela vägen till anställning på uppdraget. Vi kompletterar alltså ordinarie process bestående av annonsering och search med att även öppna upp för kandidattips.

HemsidaKontakta oss